Göteborg design mötesplatsen I Göteborg finns idag ett brett utbud av organisationer som på olika sätt arbetar för att skapa opinion, stöd, arbete, sysselsättning och gemenskap åt myonlinewebdirectory.org: design. Under medverkade Röhsska museet inom ramen för mötesplatsuppdraget i Göteborgs Stadstriennal med ett eget program och i Gothenburg Design. Folk & Form - Mötesplats för hemslöjd, konsthantverk och hållbar design i Göteborg. on, mai 23, CET. Konsthantverkcentrum har i samarbete med. Du är välkommen till Mötesplats-Kulturhus för seniorer. Kom och umgås med andra och delta i våra olika aktiviteter. Har hjärnan roligt så hänger kroppen med!Saknas: design.

Folk & Form - Mötesplats för hemslöjd, konsthantverk och hållbar design i Göteborg. on, mai 23, CET. Konsthantverkcentrum har i samarbete med. Julstaden Göteborg, Bältesspännarparken - En varm och välkomnande mötesplats. Bältespännarparken blir en ljus, varm och välkomnande. Under medverkade Röhsska museet inom ramen för mötesplatsuppdraget i Göteborgs Stadstriennal med ett eget program och i Gothenburg Design.

Light & Design är mötesplatsen skapad för den nordiska belysnings- och designbranschen med vision om att de som ställer ut är i fokus och har en unik. Folk & Form - Mötesplats för hemslöjd, konsthantverk och hållbar design i Göteborg.

on, mai 23, CET. Konsthantverkcentrum har i samarbete med. Julstaden Göteborg, Bältesspännarparken - En varm och välkomnande mötesplats. Bältespännarparken blir en ljus, varm och välkomnande.

Mötesplats för design och konsthantverk | Röhsska museet

Under Kulturnatta i Göteborg tar Sofia Bankeström och Wan-Ying Lin från HDKs Visa mer av Steneby konsthantverk och design - en mötesplats för utbildning. Folk & Form - Mötesplats för hemslöjd, konsthantverk och hållbar design i Göteborg. on, mai 23, CET.

Konsthantverkcentrum har i samarbete med. FORMEX - Välkommen till Nordens största inredningsmässa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail