Spa och massage bästa thai stockholm Thaimassage Stockholm Gamla Stan. Vår thai massage salong i Gamla stan ligger belägen inom gångavstånd, bara 5 års erfarenhet av traditionell thaimassage med produkter från Sranrom som är välkänt spa-produkter från Thailand. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb och avslappning. Och inget passar väl  Saknas: thai. Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och Nr 1 av 39 Spa och välmående i Stockholm. Läs mer Gamla Stan Thai Massage. Vi önskar er varmt välkomna till våra mysiga salonger. Där vi har två individuella massagerum där du helt ostört kan njuta av en avkopplande.

Bäst thaimassage i Stockholm - Omdömen - Samruai Thai Massage - TripAdvisor

Mekkala Spa är en fridfull salong där du kan njuta av Bäst Massage & Skönhet i Solna - Stockholm Allt i en miljö inspirerad av det bästa från Thailand. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, ansiktsbehandlingar, kroppsskrubb och avslappning.

Och inget passar väl  Saknas: thai. Massage & Spa i Årsta Stockholm. Välkommen till Thai Spa Månen i Årsta! Vi använder vår erfarenhet att erbjuda de bästa produkterna som är nytta för.

Spa- och wellnesscenter - Stockholm, Sverige

Spa och massage bästa thai stockholm Och inget passar väl bättre än en bra spabehandling när man vill ta en paus från jobb och stress. Rankad som nr 8 av 39 Spa och välmående i Stockholm. Sparadiset Krusenberg Herrgård Krusenberg Franckes vägNacka. Utsett till årets spa i tävlingen SpaStar Awards för sin japanska livskonst.

Avslappnad miljö, varmt massagebänk som skulle passa perfekt under kyliga dagar, personalen är trevlig och sak kunniga.

Samruai Thai Massage: Bäst thaimassage i Stockholm - se 64 omdömen, 9 bilder och fantastiska Rankad som nr 1 av 39 Spa och välmående i Stockholm. Stockholms spakarta kan uppfattas som lite hemlig, och är inte alltid så lätt att navigera sig fram i för en oinvigd.

Flera spa i Stockholm huserar. Sabai-Sabai Spa: Bästa Thai-massagen i stan! (Har tyvärr varit på fler Thai-massage ställen i Stockholm där det blivit tydligt att de inte är utbildade massörer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail